Miercuri, 17 Octombrie 2018
Super User

Super User

În cadrul negocierilor cu reprezentanții FMI, vicepremierul Daniel Chițoiu a reușit să-i convingă pe aceștia de importanța asigurării finanțării pentru realizarea tronsonului de autostradă Comarnic-Brașov. În contextul unor constrângeri bugetare fără precedent, generate de criza economică, reprezentanții FMI au fost de acord cu includerea în Bugetul de Stat, aferent anului 2014, a sumei de 600 milioane de lei pentru demararea lucrărilor. Acest lucru oferă posibilitatea Ministerului Marilor Proiecte, condus de ministrul Dan Șova, să poată organiza procedura de licitație până la finalul acestei luni.

Marți, 24 Iulie 2012 01:01

Hai să ne-ntâlnim sâmbătă seara…

Este o invitație oferită brezenilor și turiștilor sezonului estival 2012, de către Consiliul Local, Primarul Răzvan Bălășescu și Centrul Cultural "Ion Manolescu" Breaza, în scopul petrecerii într-un mod cât se poate de plăcut a spațiului de timp dintre 19.30 și 20.30 a sâmbetelor lunilor iulie și august în compania Fanfarei Consiliului Județean Prahova și Ansamblului Folcloric „Calabreaza".

Lângă Primărie... la șosea.

Marți, 24 Iulie 2012 00:57

Videoclip „Autentic" Calabreaza

Trupa de muzică etno „Autentic" a realizat de curând un videoclip în frumosul plai al Tălii în compania tinerilor dansatori ai Ansamblului „Calabreaza".

Pentru prima dată de-a lungul celor paisprezece ediții de festival de umor organizat la Făgăraș de oficialitățile locale sub egida "Ceapa de Aur", participă iată și grupul „Satirikon" al Centrului Cultural „Ion Manolescu" Breaza.

Cea de-a XX a ediţie a Concursului Internaţional de Interpretare „George Georgescu" a atras în concurs 280 de instrumentişti şi 15 formaţii de muzică de cameră din 20 de judeţe ale ţării.

Marți, 24 Iulie 2012 00:31

Mesajul Primarului la învestire

Sunt onorat să vă am alături în acest moment important al vieții mele. Este un moment special pentru mine, unul dintre punctele de reper al vieții mele, să fiu alesul dumneavoastră pentru a conduce această comunitate. Am reușit acest lucru cu ajutorul dumneavoastră, cu ajutorul energiei emanate de pământul natal, al energiei comunității în care m-am născut, am crescut și m-am educat.

Comisiile de specialitate ale Consiliului Local Breaza, au, pentru mandatul 2012 – 2016, următoarea componenţă:

După cum se ştie, la data de 10 iunie 2012 brezenii, ca toţi locuitorii României, au ieşit la vot în vederea alegerii autor­i­tăţilor administraţiei publice locale.
Rezultatele, în Circumscrip­ţia electorală nr. 6 oraşul Breaza, conform procesului verbal privind centralizarea voturilor, au fost următoarele:

În ultima perioadă de timp s-au înmulțit infrac­țiunile de înșelăciune prin telefon. Astfel, o persoană este anunțată prin telefon că a câștigat un premiu, de regulă bunuri de valoare sau o sumă de bani foarte mare.

Elevii de la Școala cu Clasele I-VIII Breaza de Sus au obținut rezultate foarte bune la concursurile și olimpiadele școlare. Vă prezentăm, mai jos, lista eleviilor premianți, precum și premiile obținute de fiecare dintre ei.

Page 1 of 2

(C) 2012 Centrul Cultural „Ion Manolescu” Breaza