Marți, 25 Septembrie 2018

In data 14 iulie 2014 a fost emisă Decizia de depozit a mărcii Calabreaza Recomandat

Scris de  |  Joi, 05 Martie 2015 11:40  |  Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ansamblul folcloric "CALABREAZA" funcţionează din anul 2004 ca formaţie de amatori , în cadrul Centrului Cultural „Ion Manolescu"

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În cadrul negocierilor cu reprezentanții FMI, vicepremierul Daniel Chițoiu a reușit să-i convingă pe aceștia de importanța asigurării finanțării pentru realizarea tronsonului de autostradă Comarnic-Brașov. În contextul unor constrângeri bugetare fără precedent, generate de criza economică, reprezentanții FMI au fost de acord cu includerea în Bugetul de Stat, aferent anului 2014, a sumei de 600 milioane de lei pentru demararea lucrărilor. Acest lucru oferă posibilitatea Ministerului Marilor Proiecte, condus de ministrul Dan Șova, să poată organiza procedura de licitație până la finalul acestei luni.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

ANUNȚ

În data de 23.octombrie 2013, între orele 10.00 și 16.00, Centrul Cultural "Ion Manolescu", organizează preselecție de dansatori și soliști vocali pentru Ansamblul Folcloric "Calabreaza".

 

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Încă din copilarie, Şerban a început studiul riguros al pianului. Mai
apoi, încurajat de părinţi, a plecat spre capitală unde a participat la
emisiunea concurs „Şcoala Vedetelor", sezonul 2. Acolo „a prins gustul" muncii
în industria de profil şi, câţiva ani mai târziu, s-a axat pe producţia
muzicală. De atunci şi până în prezent, a avut o carieră vizibliă, la tv,
radiouri şi pe platformele online de profil. Ca o încununare a muncii sale , anul
acesta pe 15 aprilie, la prima ediție a On
Air Music Awards, a fost nominalizat la categoria cel mai bun compozitor al anului.

Brezenii și-au sărbătorit țara, de două ori! Recomandat

Scris de  |  Vineri, 21 Decembrie 2012 13:38  |  Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Anul acesta, 1 Decembrie - Ziua Națională a României a avut o semnificație aparte pentru brezeni, fiind sărbătorită în două locații diferite. În prima parte a zilei, autoritățile locale, cu participarea unor politicieni, au depus coroane de flori la Monumentul Eroilor din zona Breaza de Jos. Evenimentul a fost repetat după-amiază, poate cu un fast aparte, în cartierul Valea Târsei.

În 6 luni, Breaza va avea un centru medical Recomandat

Scris de  |  Vineri, 21 Decembrie 2012 12:54  |  Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru administrația publică locală, sănătatea brezenilor pe află pe primul loc în lista priorităților. Astfel, la începutul lunii decembrie, autoritățile locale au inaugurat începerea lucrărilor pentru un Centru Medical, ce se dorește să devină unul dintre cele mai moderne din țară. Brezenii vor putea beneficia de servicii medicale și analize, fără să fie nevoiți să parcurgă drumuri lungi și costisitoare până la Câmpina sau la Ploiești. Centrul Medical va fi realizat printr-un parteneriat public privat, încheiat între Consiliul Local, Primăria Breaza și medicul Gabriel Smarandache, reprezentantul Fundației „Pentru Viață", în calitate de partener al proiectului, având și susținerea Consi­liului Județean Prahova.

Videoclip „Autentic" Calabreaza

Scris de  |  Marți, 24 Iulie 2012 00:57  |  Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Trupa de muzică etno „Autentic" a realizat de curând un videoclip în frumosul plai al Tălii în compania tinerilor dansatori ai Ansamblului „Calabreaza".

„Satirikon” a luat „Ceapa de aur”

Scris de  |  Marți, 24 Iulie 2012 00:55  |  Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru prima dată de-a lungul celor paisprezece ediții de festival de umor organizat la Făgăraș de oficialitățile locale sub egida "Ceapa de Aur", participă iată și grupul „Satirikon" al Centrului Cultural „Ion Manolescu" Breaza.

CLUBUL TINEREȚE FĂRĂ BĂTRÂNEȚE... LA 1 AN Recomandat

Scris de  |  Marți, 24 Iulie 2012 00:38  |  Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Am împlinit un an! Ce vârstă frumoasă, dar nu despre vârsta mea este vorba, ci despre vârsta Clubului Tinereţe fără bătrânețe.

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Manifestările dedicate evenimentului centenar s-au desfăşurat în zilele de 3 şi 4 iunie. Duminică, 3 iunie, o delegaţie a colegiului formată din comandantul instituţiei, colonel dr. Constantin Moraru, directorul adjunct, profesor dr. Aurel-Constantin Soare, foşti şi actuali profesori, ofiţeri, personal civil contractual şi elevi s-a deplasat la Mănăstirea Dealu, lângă Târgovişte, unde a avut loc un „Te Deum".(C) 2012 Centrul Cultural „Ion Manolescu” Breaza